Rust en ruimte. Dat is wat u ervaart in een moderne tuin. Door rechte lijnen en strakke vormen te combineren met tijdloze eyecatchers, maken we uw tuin klaar voor de toekomst.

Kracht van eenvoud

Wanneer wij aan een moderne tuin denken, denken we aan overzichtelijke lijnen en een eenduidige uitstraling. We beginnen daarom altijd met grote vlakken, die zorgen voor een rustig beeld. Deze vlakken laten we doorkruizen met looproutes, waardoor het perfecte uitgangspunt voor een moderne tuin ontstaat. De kracht van eenvoud, daar gaan we voor.

Strakke, rustige uitstraling

Niet alleen de indeling van een moderne tuin is strak, hetzelfde geldt voor de materialen en beplanting. Zo werken we veel met strakke bloembakken, die de tuin een rustige uitstraling geven. Deze uitstraling versterken we met een combinatie van heesters, siergrassen en bodembedekkers. Door de laatste trends te volgen, laten we het groen uitgroeien tot een van de belangrijkste elementen in uw tuin.

Kabbelend water

In een moderne tuin mag water natuurlijk niet uitblijven. Van een beekloop tot een watertafel, er is van alles mogelijk. Vast staat dat het kabbelende water rust uitstraalt. U kunt er uren naar kijken.

Een moderne tuin laten aanleggen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van moderne tuinen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden van moderne tuinen